Films per 1 juli weer vertoond met pauze

Gepubliceerd op: 27 juni 2020 09:03

Voel je welkom in Filmhuis Wassenaar!

Per 1 juni is Filmhuis Wassenaar weer gestart met het vertonen van films. De bezoekers zijn erg enthousiast over de goede en duidelijke ontvangst. Het feit dat er per voorstelling plaats is voor 15 personen geeft ook vertrouwen dat je veilig naar de film kan komen.

Vertoning volwassen films met pauze

Per 1 juli vertonen wij weer films met een pauze. Het buffet gaat weer open en een drankje in de pauze is daardoor weer mogelijk.

Ook draaien we weer middagvoorstellingen; op dinsdagmiddag om 14.00 uur en zondagmiddag om 15.15 uur.

Vanaf 22 juli vertonen we op woensdag- en vrijdagochtend jeugdfilms. Deze films vertonen we zonder pauze, maar voorafgaand aan de film kun je een snoepje of chips kopen aan het buffet. 

Filmvoorstelling bezoeken

Het bezoeken van een filmvoorstelling kan alléén wanneer je in het bezit bent van een filmkaartje. Deze kaarten kunnen gekocht worden bij de balie van de bibliotheek tijdens openingsuren. Reserveren is niet mogelijk.

Er wordt gewerkt aan een online ticketingsysteem, zodat je in de nabije toekomst ook vanuit huis filmkaartjes kan kopen.

Bezoekers mogen niet eerder dan een kwartier voor de start van de film naar binnen. Iedereen moet zijn handen desinfecteren. Je kunt geen zitplaats kiezen, een vrijwilliger wijst je er één toe.

Welke films vertoont het Filmhuis Wassenaar?

De films die in juli op het programma staan zijn zorgvuldig gekozen om toch een gevarieerd programma te bieden.

De titels zijn Dark waters, Little women, 1917,  De beentjes van Sint-Hildegard, Mrs Lowry & son, Les plus belles années d’une vie, Big Trip 2D NL.