Als Vriend draag je bij aan de toekomst van de bibliotheek

Gepubliceerd op: 1 december 2021 09:51

Draag jouw steentje bij en word Vriend!

Als huiskamer van het dorp, is Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar een onmisbare plek in beide dorpen. Je loopt binnen voor het lenen en lezen van boeken en tijdschriften, neemt plaats om te werken of studeren of doet mee aan de vele activiteiten zoals cursussen, lezingen of workshops. Als Vriend van de Bibliotheek maak jij nog meer mogelijk!

De bibliotheek organiseert steeds meer activiteiten en is een prettige plek waar je elkaar ontmoet, deelneemt aan lezingen en activiteiten en samen naar de film gaat. Maar ook de plek waar je terecht kunt met al je vragen. Niet alles kan de bibliotheek bekostigen, hier is extra geld voor nodig. Daarom is de Stichting Vrienden het vriendenprogramma gestart. Voor iedereen die de bibliotheek een warm hart toedraagt is dit het perfecte programma.

Als Vriend van de Bibliotheek, of Vriendje van de Bieb (voor kinderen) doe je jaarlijks een gift aan de Stichting Vrienden van de Bibliotheek. Dit kan al vanaf € 25,-. Vriendschap sluiten we graag met iedereen, je hoeft hiervoor geen bibliotheeklid te zijn.

Met jouw steun kan de bibliotheek haar ruime aanbod aan activiteiten en faciliteiten niet alleen blijven bieden, maar ook uitbreiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vernieuwen van de huidige collectie. Nog meer nieuwe boeken, dat wil jij toch ook? Meld je aan via obvw.nl/vrienden of haal het aanmeldformulier op aan de balie. We kijken uit naar onze vriendschap!