Beleef het in Filmhuis Wassenaar

Gepubliceerd op: 14 april 2022 13:44

Uit en toch dicht bij huis!

Weet je nog hoe het was? Een filmpje pakken en genieten van een romantische, spannende, intense of geweldig leuke film kijken in ons Filmhuis. Beleef weer de middag of avond uit zoals je dat voor corona gewend was. Wij hebben jou in ieder geval erg gemist! 

Het filmprogramma wordt iedere maand met liefde voor je samengesteld. Nieuwsgierig naar ons programma? Bekijk onze column in de Wassenaarse Krant, haal het programma in de bibliotheek of kijk op obvw.nl/filmhuis.

Ook de Filmclub neemt je graag mee met films waar je met andere filmliefhebbers een prettige middag hebt. Iedere donderdagmiddag om 13.30 uur start de film. Het enthousiaste team vrijwilligers verwelkomt je graag met een kopje koffie.

Wij hebben versterking nodig!

Vind je het leuk om naar de film te gaan en tegelijkertijd ook iets te betekenen voor het Filmhuis? Dat kan als filmoperator en als gastheer of -vrouw. In beide gevallen zorg je dat onze filmbezoekers een leuke middag of avond hebben en heb je ook de mogelijkheid de film te bekijken. Beste van twee werelden vinden wij. Heb je interesse? Neem dan even contact met ons op via e-mail filmhuis@obvw.nl of telefonisch 070 511 3610.