Films in augustus

Gepubliceerd op: 30 juli 2020 11:16

Koop je tickets voor Filmhuis Wassenaar online en geniet van mooie films!

Sinds de heropening van het Filmhuis is er hard gewerkt om snel een online verkoopsysteem beschikbaar te hebben voor onze trouwe bezoekers (ook buiten onze dorpen Voorschoten en Wassenaar).

En dit is gelukt! Vanaf heden zijn de filmtickets online verkrijgbaar. Uiteraard ben je ook meer dan welkom om filmtickets aan onze bibliotheekbalies van Wassenaar en Voorschoten te kopen of bij de filmzaal nét voordat de film aanvangt.

Deze maand vertonen we:

Les plus belles années d’une vie: Hun onverwachte romance ontroerde in de filmklassieker Un homme et une femme. Maar ondanks dat voormalig autocoureur Jean-Louis, zich steeds meer lijkt te verliezen in zijn herinneringen, ontmoeten Anne en Jean-Louis elkaar weer en gaat hun verhaal verder waar het stopte, vijftig jaar eerder.

Das Vorspiel: Vioollerares Anna neemt een leerling onder haar hoede, wat haar leven zó gaat beheersen dat ze alle contact met man en zoon verliest met verstrekkende gevolgen...

Proxima: De nuchtere Française Sarah voedt haar jonge dochter Stella alleen op. Sarah is een briljante en gedreven astronaut, die geselecteerd wordt voor een ambitieuze – door mannen gedomineerde – ruimtemissie. Voor deze missie ondergaat ze een zware training en beseft ze dat ze zich meer verbonden voelt met haar kind dan ooit.

André Rieu Magical Maastricht: Verbonden door Muziek viert 15 jaar van betoverende concerten in André’s geboortestad Maastricht. Gastheer André van Duin heeft een persoonlijk gesprek met André Rieu, een exclusief interview vanaf Het Vrijthof in Maastricht. Muziek brengt mensen samen, brengt hoop en brengt vrolijkheid- en dat is wat we nu meer dan ooit nodig hebben. Magical Maastricht: Verbonden door Muziek is vanaf 20 augustus, slechts twee weken in de veel bioscopen in Nederland te zien.

Big Trip2D NL: Een onhandige ooievaar bezorgt de schattige baby Panda op het verkeerde adres. Beer, Eland, Tijger en Konijn vangen Baby Panda op en beginnen een spannend avontuur om hem thuis te brengen. Deze vrolijke film voor jong en oud wordt in 2D vertoond.

De piraten van hiernaast: In deze film wordt het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel, ondanks hun verschillen, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. Maar hij dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer aartsvijand Knokige Krelis plots opduikt. Samen met hun buurmeisje Elizabeth gaan de jongens de strijd aan tegen de gevaarlijkste piraat op zee…
Een stoere piratenfilm voor jong en oud gebaseerd op de boeken van Reggie Naus.