Heb jij het coronatoegangsbewijs al?

Gepubliceerd op: 29 september 2021 09:15

Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar, Voorschoten voor Elkaar en Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar helpen graag

Iedereen in Nederland die naar een horecagelegenheid, bioscoop, evenement of naar het buitenland wil, moet zich legitimeren met een coronatoegangsbewijs. Maar hoe vraag je zo’n bewijs precies aan?

DigiD in bezit?
Ben je in het bezit van een DigiD en heb je hulp nodig bij het op je smartphone zetten van de CoronaCheck-app? Of wil je een geprint exemplaar? Kom dan langs bij het Digitaal Spreekuur in de Bibliotheek.

  • Bibliotheek Voorschoten elke dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. 
  • Bibliotheek Wassenaar elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. 
    Een afspraak maken is niet nodig.

Geen Digid?
Heb je geen DigiD? Kom dan naar de Formulierenbrigade om deze DigiD aan te vragen.

  • In Voorschoten elke dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur door de vrijwilligers van Voorschoten voor Elkaar in de Bibliotheek. Maak hiervoor een afspraak aan de Bibliotheekbalie of via 071 561 56 78.
  • In Wassenaar elke woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur in het van Heeckerenhuis bij Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (zonder afspraak)

Papieren coronatoegangsbewijs
Haal het formulier bij de bibliotheken in Voorschoten en Wassenaar op of download het formulier hieronder. Of vraag het coronatoegangsbewijs aan via de corona-helpdesk. Bel hiervoor met 0800 1421. Belangrijk om het Burgerservicenummer en je postcode bij de hand te hebben.