Kom bij het Leesteam van de bieb!

Gepubliceerd op: 9 december 2022 13:20

met kick-off met Kevin Hassing!

Vind je het super leuk om te lezen? Vertel je er graag over op school? Of tegen je vrienden? En ben je tussen de 6 en 18 jaar? Kom dan in ons Leesteam, deel je verhaal met de bieb en wij vertellen het door!  

De kinderen en jongeren van ons leesteam lezen boeken en vertellen kort wat ze van het boek vonden. Deze recensies (schriftelijk of in een filmpje) delen wij vervolgens op onze website, op socials en wie weet komt je tekst zelfs een keer in een krant te staan! Op deze manier kunnen andere kinderen jouw beoordeling lezen of horen en willen ze het boek misschien wel gaan lenen. En lees je een boek dat nog niet in onze bieb te leen is? Dan mag je ons vertellen waarom je denkt dat we dat boek toch echt in onze collectie moeten opnemen.

De kick-off met het leesteam is op donderdag 2 februari waarbij schrijver Kevin Hassing het team tips & tricks geeft voor het beoordelen van een boek.

Wil je graag bij het team? Je kunt je nu aanmelden! Stuur een mail naar jeugd@obvw.nl en zet daarin je naam, je leeftijd, je school, je lievelingsboek en vertel ons waarom je graag in het leesteam wil.