Nederland Leest

Gratis voor leden: De Wandelaar van Adriaan van Dis en het wandelboekje met twee bijzondere wandelingen door Voorschoten en Wassenaar

Speciale actie tijdens Nederland Leest

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In november leest heel Nederland daarom één boek.

Leden van de bibliotheek kunnen gratis afhalen:
-       het boek ‘De wandelaar’ van Adriaan van Dis
-       het wandelboekje met twee bijzondere wandelingen door Voorschoten en Wassenaar om zelf ook op pad te gaan.

Wandel ook mee in het voorjaar!

In Voorschoten en Wassenaar wonen mensen die hulp nodig hebben van bijvoorbeeld de voedselbank of vluchtelingenwerk. In het voorjaar organiseert de bibliotheek daarom een bijzondere wandeling langs maatschappelijke organisaties, toeristische plekken en initiatieven in eigen dorp.

Wil je meedoen, meedenken of helpen bij deze wandeling? In de bibliotheek ligt een formulier klaar als je De wandelaar komt ophalen zodat je op de hoogte blijft van de vervolgactiviteiten. 

Cadeautje van jouw bibliotheek!

Speciale actie tijdens Nederland Leest! Naast ‘De wandelaar’ krijg je ook een wandelboekje met twee bijzondere wandelingen door Voorschoten en Wassenaar om zelf ook op pad te gaan.

Meer informatie

Tip: Boeken die zich (deels) afspelen in Voorschoten en Wassenaar


Cadeau van de Bibliotheek

De wandelaar van Adriaan van Dis

“De wandelaar speelt zich af in Parijs in 1924 – een sociaal laboratorium waar het nieuwe kleurrijke Europa zich voltrekt. Het is ook een spiegelstad die een beroep doet op de noodzakelijke lenigheid van onze geest. En je hoeft er niet eens je stoel...

Bekijk dit boek


Andere titels van Adriaan van Dis


Leestip voor de jeugd

Katvis van Tjibbe Veldkamp

In Katvis gaat een jongen voor een vriend over zijn eigen grenzen heen: hij doet dingen die hij helemaal niet durft. Misschien zou dit verhaal ook over jou kunnen gaan of over iemand die je kent. Lees het en oordeel zelf.

Bekijk dit boek


Andere titels van Tjibbe Veldkamp


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten


E-books en luisterboeken van Adriaan van Dis


E-books en luisterboeken van Tjibbe Veldkamp


Meer lezen over reizen, grenzen verleggen en je wereld vergroten?