• Actie 2016

  Met financiële hulp van de Stichting Vrienden van de Wassenaarse Bibliotheek zijn de afgelopen jaren prachtige projecten gerealiseerd in de bibliotheek.

  Nieuwsgierig waaraan de giften van de Stichting Vrienden dit jaar besteed gaan worden? Lees dan de vriendenbrief.

 • Wassenaars Schrijfcafé voor vrouwen

  Het Schrijfcafé vindt plaats op elke eerste woensdag van de maand (met uitzondering van 1 februari 2017) om 10.30 uur en wordt begeleid door onze ervaren schrijfdocente Joyce Kappetein. 

  Je vindt onze Schrijfcafés in de activiteiten agenda.

 • Studenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag treden op

  Elke tweede zaterdag van de maand om 12:30 uur in Bibliotheek Wassenaar, met wisselende muzikanten.

  Bekijk voor het volgende optreden de agenda.

 • Iedere vrijdag open Muziek podium

  Sinds oktober van dit jaar organiseert Bibliotheek Wassenaar op vrijdagavonden tussen 19.00-20.00 een zogenaamd Open Muziekpodium.
  Doel van dit open podium is om een diversiteit aan lokale muzikanten de kans te geven podiumervaring op te doen en tegelijkertijd ons publiek te verwennen met nog meer mooie muziek. Tot nu toe zijn alle eerste vrijdagen van de maand inmiddels ingeboekt. Voor de resterende vrijdagen zijn wij nog op zoek naar enthousiaste musici die hun kunsten bij ons ten gehore willen brengen. Aanmelden hiervoor kan bij e.nobel@obvw.nl

 • Laat je lekker voorlezen in de Bibliotheek

  Elke woensdagmiddag van 14.30 tot 15.00 uur kun je komen luisteren naar de mooiste, leukste en spannendste verhalen in Bibliotheek Voorschoten.

  Natuurlijk kun je ook in Bibliotheek Wassenaar heerlijk in de tent komen luisteren naar allerlei verhalen. Je bent welkom op zaterdagochtend van 11.15 tot 12.00 uur.

Voorleescursus voor vaders