Jubileumweek Bibliotheek Wassenaar

Bibliotheek Wassenaar al 10 jaar Dé huiskamer van Wassenaar!

Van maandag 24 t/m zondag 30 juni was het groot feest in Wassenaar: Bibliotheek Wassenaar vestigt zich al 10 jaar als dé huiskamer van Wassenaar in de Langstraat, en Filmhuis Wassenaar bestaat 10 jaar. En dat is gevierd!

Maandag 24 juni schoten we letterlijk het dak eruit! Burgemeester Frank Koen en wethouder Inge Zweerts de Jong openden in het bijzijn van veel publiek en de biebtoppers van de Sint Jan Baptistschool de jubileumweek van Bibliotheek en Filmhuis Wassenaar.

De gehele week stond in het teken van de huiskamer van Wassenaar, de Bibliotheek is er voor én van iedereen. De huiskamer van Wassenaar vol boeken, met films en als ontmoetingsplek is tien jaar gevestigd aan de Langstraat. Feestelijke activiteiten binnen en buiten de bibliotheek georganiseerd. En als klap op de vuurpijl kon het Filmhuis een spetterend filmprogramma neerzetten waar een aantal films zelfs eerder dan anders bemachtigd waren.

Acties

Ook hadden we twee leuke acties voor bestaande leden en nieuwe leden; de lid werft lid actie waar je een cadeaubon voor een activiteit of filmkaartje kon krijgen en voor nieuwe leden 14 maanden lidmaatschap voor de prijs van 12 maanden. Heeft u deze actie gemist? Niet getreurd vanaf 7 september vieren we in Bibliotheek Voorschoten het 150 jarig jubileum en dan herhalen we deze actie in beide vestigingen.

Geen feest zonder alle hulp

Wij bedanken alle organisaties die, zelfs tijdens deze hele warme dagen, mee wilden werken aan de jubileumweek. Het was een feest en het heeft tot veel leuke nieuwe samenwerkingen geleid in onze huiskamer van Wassenaar, dé plek voor ontmoeting en inspiratie.

Ook een speciale dank gaat uit naar onze sponsoren: De Stille Kracht van Wassenaar, OpslagHotel, MR Vastgoedbeheer, Me Gusta!, Verhoog’s, Duivenvoorde Uitvaartzorg, Keukenstudio Voorschoten, Rical Cleaning Products, Cirkelbus en BijBus. Dankzij hen hadden we een aangeklede jubileumweek.