Exposities Voorschoten

Om de zes weken vindt u een nieuwe expositie in Bibliotheek Voorschoten. Deze exposities zijn te bezichtigen tijdens de openingsuren van Bibliotheek Voorschoten, Wijngaardenlaan 4.

Werken van Leo Hassing

Tot en met dinsdag 21 april 2020 is werk van Leo Hassing te zien in Bibliotheek Voorschoten.

Even voorstellen….

Leo Hassing is mijn naam, geboren in Wassenaar in 1955 en ook woonachtig in deze heerlijke gemeente. Getrouwd met mijn grote liefde Marianne en trotse vader van 3 zonen 1 dochter en opa van 2 kleinzonen.

Ik ben heel blij en dankbaar dat ik de gelegenheid heb gekregen om hier in de bibliotheek in Voorschoten te exposeren.

De passie voor tekenen en schilderen zat er al snel in bij mij, vanaf mij 6de jaar was ik al actief bezig met potlood en papier met het tekenen van allerlei onderwerpen. Later heb ik nog een schetsboek vol getekend met de mooie tekeningen naar voorbeeld van Escher.

Toen wist ik het al . . . ooit ga ik schilderen.

Dan komt het moment van kinderen het huis uit, kamers over en de wens van een eigen atelier. Dat kwam er na een grondige verbouwing van de 2de verdieping van onze woning. Het resultaat, een mooie speelkamer voor de kleinkinderen en een eigen atelier!

Vanaf juli 2016 heb ik dus daadwerkelijk mijn eerste serieuze penseelstreek op het canvas gezet, en toen was ik echt besmet met het schilders virus!

De werken die hier aan de muur hangen zijn dus allemaal recent. Ze vertellen de ontwikkeling die ik als schilder in ruim anderhalf jaar heb ondergaan. Is het kunst? Ja zeg ik dan met volle overtuiging, want is het niet kunstig om dingen of onderwerpen te vangen en vast te leggen met een beetje  verf en penseel op een canvas doek? kUNST met een kleine k noem ik dat, omdat het mooi is om naar te kijken, maar nog geen nachtwacht . . . 😊

Leo Hassing

www.leohassing.nl

Exposeren in Bibliotheek Voorschoten

Wilt u zelf exposeren in Bibliotheek Voorschoten neem dan contact met ons op.