Exposities Voorschoten

Om de zes weken vindt u een nieuwe expositie in Bibliotheek Voorschoten. Deze exposities zijn te bezichtigen tijdens de openingsuren van Bibliotheek Voorschoten, Wijngaardenlaan 4.

Werken van Aeltsje Sierksma

Tot en met dinsdag 25 februari 2020 is werk van Aeltsje Sierksma te zien in Bibliotheek Voorschoten.

Aeltsje heeft van jongs af aan altijd getekend en geschilderd. Vanaf haar 18e ging zij naar de toen net opgerichte Gerrit Rietveld Academie te Amsterdam en volgde daar verschillende jaren de opleiding Vrije Grafiek. Later heeft zij het Vakdiploma illustratief tekenen en schilderen behaald. Ook is zij jaren actief geweest op de Masterclass o.l.v. Guus Zuiderwijk. In Voorschoten heeft zijzelf jarenlang teken- en schilderlessen gegeven aan volwassenen en ook kinderen in activiteitencentra. Het Kunstgenootschap Vlietstreek is mede door haar opgericht.

Haar werk is realistisch en ook met eigen fantasie een duidelijke voorstelling. De laatste jaren werkt zij graag met acrylverf. Haar kleurgebruik is heel sprekend. Zij kan eigenlijk alles schilderen, zoals mensen, dieren, natuur, bouwwerken, enz. In deze expositie is o.a.  te zien hoe zij stillevens gemaakt heeft naar in haar huis aanwezige voorwerpen. Zij vindt opdrachten altijd een uitdaging.

www.kgvlietstreek.nl

Exposeren in Bibliotheek Voorschoten

Wilt u zelf exposeren in Bibliotheek Voorschoten neem dan contact met ons op.