Exposities Voorschoten

Om de zes weken vindt u een nieuwe expositie in Bibliotheek Voorschoten. Deze exposities zijn te bezichtigen tijdens de openingsuren van Bibliotheek Voorschoten, Wijngaardenlaan 4.

Aquarel- en olieverf door Martine de Munnik

Martine de Munnik tekent al haar hele leven. Sinds een jaar of 10 heeft zij zich toegelegd op schilderen met aquarel- en olieverf. Zij schildert portretten in opdracht en landschappen, stadsgezichten en stillevens. Martine kiest haar onderwerpen op basis van vormen, kleuren of sfeer. Vooral spelen met licht, schaduw en lijnen vindt zij boeiend. Een van haar inspiratiebronnen is Edward Hopper.

“Haar landschappen en stadsgezichten kenmerken zich vooral door de combinatie van detail en toch de vereenvoudiging van het onderwerp, waardoor je vaak een vervreemdend en soms mystiek gevoel krijgt.” - Kunstgenootschap Vlietstreek

Martine volgde o.a. schilder- en tekencursussen bij Ben Lustenhouwer, Ars Aemula Naturae Leiden, Stichting Oud Woelwijck en de Vrije Academie Voorschoten. Zij schildert bij schildervereniging De Kameleon Zoeterwoude en heeft les van Lauran van Oers en Catharina van der Raad.

Exposities: B+C Leiden, Art- en AntiekFair Den Haag, Gemeentehuis Zoeterwoude, Activite en Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp en andere regionale zorginstellingen.

Meer werk van Martine: www.martinedemunnik.nl

In de vtrines is werk te zien van Patty van der Ende: www.endofdullart.nl

 

Exposeren in Bibliotheek Voorschoten

Wilt u zelf exposeren in Bibliotheek Voorschoten neem dan contact met ons op.