Exposities Voorschoten

Om de zes weken vindt u een nieuwe expositie in Bibliotheek Voorschoten. Deze exposities zijn te bezichtigen tijdens de openingsuren van Bibliotheek Voorschoten, Wijngaardenlaan 4.

Expositie Groen in Bibliotheek Voorschoten

Van 6 oktober tot en met 1 december expositie Groen in Bibliotheek Voorschoten.  

Groen betekent vaak natuur. Dat blijkt ook bij deze expositie. Soms van dichtbij gezien: Ina Versteeg toont levensecht botanisch werk en Marian Smit benadrukt de kracht van een veldboeket. Maar we vinden ook een wijdere blik: Marja Verschoor wordt geïnspireerd door de vele groennuances in landschappen, terwijl Albert-Jan Cool in zijn twee werken over het project Ruigekade in Leiderdorp een landschap verbeeldt waarin “voor de recreant een prachtige natuurlijke belevingswereld” is geschapen. Daartegenover vormt Arnold Hoogendorps foto van een bouwvallige kas een protest tegen de afbraak van een natuurgebied.
Bij Sonja van der Burg staat de lente centraal met verrassende situaties zoals een haas van toast met een salade als hoofd. En de twee werken van Miriam Ooms, in geel en blauw, intrigeren met diverse voorwerpen die samen toch één geheel vormen. Kortom een expositie die het waard is aandachtig te worden bekeken.

Exposeren in Bibliotheek Voorschoten

Wilt u zelf exposeren in Bibliotheek Voorschoten neem dan contact met ons op.