Expositie Wassenaar

Tentoonstelling Ars et Studium in Bibliotheek Wassenaar

Galerie Bieb Wassenaar 31 augustus t/m 11 oktober

Van 31 augustus t/m 11 oktober 2020 is werk van de Wassenaarse vereniging van amateur beeldende kunstenaars Ars et Studium te zien tijdens de openingsuren van de Openbare Bibliotheek in Wassenaar.

De werken die te zien zijn in de bibliotheek, zijn zeer verschillend, variërend van dieren, portretten en landschappen in olie, acryl of aquarelverf, tot keramiek en glas.

Net als iedereen zijn ook de kunstenaars van Ars et Studium getroffen door de maatregelen rondom de coronacrisis. Sinds begin maart zijn ook de leden van Ars et Studium niet meer gezellig bij elkaar geweest in het Van Heeckerenhuis, maar alleen aan het werk in het eigen atelier thuis, in de schuur, de logeerkamer of gewoon aan de keukentafel. En in plaats van samen koffie drinken in de pauze, even een bericht delen in de chat- of WhatsApp groep of via de e-mail. Maar de creativiteit gaat onverminderd door, en dat is te zien in deze tentoonstelling van onze leden.

Vanaf 31 augustus gaan de meeste studiebijeenkomsten  van Ars et Studium  weer beginnen. Uiteraard gaan deze volgens de landelijke coranaregels  plaatsvinden. Schilderen, boetseren, tekenen, etsen, papier-maché... zeg maar allerlei vormen van beeldende kunst worden beoefend. De vereniging telt vandaag de dag meer dan 100 leden. Ze zijn van alle leeftijden, van jong tot oud. De leden zijn verdeeld over studiegroepen en ze worden begeleid door ervaren en geschoolde kunstenaars.

Meer werk van de leden is te zien op de website van de vereniging, www.arsetstudium.nl. Hier vindt u tevens informatie over de vereniging, de verschillende studiebijeenkomsten, en hoe u zelf lid kunt worden en uw eigen talenten op het gebied van de beeldende kunst kunt ontwikkelen. Tot ziens in de bibliotheek!

Exposeren in Bibliotheek Wassenaar

Wilt u zelf exposeren in Bibliotheek Wassenaar neem dan contact met ons op.