Expositie Wassenaar

Tentoonstellingen Stephanie Brederode en Lin Jans in Bibliotheek Wassenaar

Stephanie Brederode

Tot 8 november 2019 is werk van Stephanie Brederode te zien tijdens de openingsuren van de Openbare bibliotheek in Wassenaar.

'Ik schilder wat ik mooi vind. Op dit moment werk ik met name met acryl op houten panelen.
De vergrijsde tonen, grove ondergrond en weggeschuurde delen werken mee om een doorleefde sfeer te creëren. Ik probeer daarmee de sfeer te vangen die mij fascineerde in Afrika en het Midden-Oosten.

Naast mijn schilderijen maak ik ook illustraties voor kinderboeken en bied ik creatieve workshops en cursussen voor kinderen aan.'

portfolio: www.stephaniebrederode.com

Atelier de Paauw / Tussen Kunst & Knots

Tot 6 januari 2020 is werk van Lin Jans te zien tijdens de openingsuren van de Openbare bibliotheek in Wassenaar.

In Park de Paauw heeft kunstenares Lin Jans haar atelier. Lin Jans, geboren in Den Haag (1962) en woonachtig in Wassenaar, is opgeleid als psychologe en astrologe. Zij schrijft graag kleine gedichtjes en rijmpjes, over onderwerpen uit het leven gegrepen. Hierbij maakt ze graag passende illustraties. Ook schildert Lin Jans vrolijke schilderijen, mede geïnspireerd door de natuur rondom haar atelier in Park de Paauw.

Lin Jans maakt haar creaties ook in opdracht voor particulieren en bedrijven. Daarbij kunt u denken aan schilderijen, persoonlijke gedichten, tot kleine accessoires en persoonlijke cadeautjes zoals bijvoorbeeld bekers, geboortetegels en wenskaarten. Zij nodigt u uit om gerust eens een kijkje te komen nemen in het atelier!

E-mail: linjans@ziggo.nl
Website: www.tussenkunstenknots.nl

Exposeren in Bibliotheek Wassenaar

Wilt u zelf exposeren in Bibliotheek Wassenaar neem dan contact met ons op.