Expositie Wassenaar

Plastic, What else?

Wij zien plastic vervuiling in onze rivieren, sloten, grachten, en natuurlijk op TV. Wij horen overal over plastic en plastic soup. Maar hoe kunnen wij zelf iets doen?

Met de kennis die je opdoet tijdens de speurtocht ‘Plastic What else’, word je voorbereid om beter met plastic om te gaan en wij hopen stiekem dat jij ook nog slimme oplossingen voor het plasticprobleem gaat bedenken.

Concept en inhoud:            Hélène Courrier
Design:                             Charlotte Provot
Revisie :                            Frank Karremans

Hélène is een onderzoeker geweest in het ontwikkelen van nieuwe medicijnen. Zij dacht dat het slimste medicijn preventie is, en leerde traditioneel Chinese geneeskunde, die het lichaam als een geheel ziet. Nu ziet ze de wereld als een geheel; een grote leer- en speeltuin. Preventie tegen plastic vervuiling is één van haar doelen. 

Charlotte is illustrator en grafische ontwerpster van Willem de Kooning Academie (Rotterdam). Zij heeft jarenlang voor het ‘Universe awareness’ kindereducatie programma van Universiteit Leiden gewerkt en nu houdt ze zich met “Plastic awareness” bezig. 

Frank Karremans is een verbindend kunstenaar en gepensioneerd kunstdocent. 

Zijn interesse ligt in ‘Blauwe zones’ waar leefomgeving en levensstijl zo ideaal zijn dat mensen daar langer, gezonder en blijer leven. 

Exposeren in Bibliotheek Wassenaar

Wilt u zelf exposeren in Bibliotheek Wassenaar neem dan contact met ons op.