Expositie Wassenaar

Schilderijen van Valerie Blussé & Andrea Dekker Beelden van Margriet Pauw

Margriet Pauw, beelden van keramiek, brons en steen

Driedimensionale vormen hebben altijd al mijn belangstelling gehad. Ooit ben ik begonnen met pottenbakken (draaien) en een cursus creatieve handvaardigheid. De beoogde carrière-switch is er nooit van gekomen, maar het werken met verschillende materialen werd wel mijn passie. Van een meerdaagse workshop beeldhouwen in het Afrika-museum en lessen bij diverse kunstenaars, heb ik veel geleerd. Sinds een aantal jaren ben ik lid van beeldhouwgroep De Vorm.

Vooral de afwisseling in het werken met steen, was (te gieten in brons) en klei vind ik leuk en inspirerend. Elk materiaal heeft zijn unieke eigenschappen en daardoor uitdagingen. Vaak kom ik uit op dierfiguren, maar ook mensfiguren en abstracten behoren tot mijn werkstukken.

Voor nadere informatie mmpauw@gmail.com

Valerie Blussé & Andrea Dekker

Valerie Blussé-van Ravels schilderde al een tijd en sinds 1 jaar bij Ars et Studium in Wassenaar onder de bezielende leiding van Hannie Hazenbroek. Regelmatig is zij op kunstbeurzen en galeries te vinden. Naar musea gaat ze ook graag ter inspiratie. Ze werkt veel met olieverf, een prachtig medium. Als tuinarchitecte schildert ze graag de natuur, maar ze maakt ook stillevens en abstracte schilderijen.

10 jaar geleden is Andrea de Mare-Dekker met schilderles begonnen bij Ars et Studium in Wassenaar. Ze vindt het leuk om te schilderen en te tekenen met allerlei materialen van pastelkrijt tot olieverf. Ook probeert ze van alles uit, zoals olieverf op keramiek. In de zomer gaat ze graag met haar man op de motor een museum bezoeken. Lekker in de buitenlucht en inspiratie opdoen.

Als u interesse heeft in een van onze werken kunt u ons mailen op valeriaan@gmail.com

Exposeren in Bibliotheek Wassenaar

Wilt u zelf exposeren in Bibliotheek Wassenaar neem dan contact met ons op.