Expositie Wassenaar

Tentoonstelling Ars et Studium

Van maandag 23 juli t/m zaterdag 22 september 2018 is in Bibliotheek Wassenaar werk te zien van de Wassenaarse vereniging van amateur beeldende kunstenaars Ars et Studium. 

Dit jaar bestaat de vereniging 45 jaar en de leden zijn gevraagd één van hun favoriete werkstukken, die ze bij Ars et Studium hebben gemaakt, beschikbaar te stellen.  

De tentoongestelde werken zijn zeer verschillend; variërend van portretten in olie en acryl, landschappen in olie en aquarelverf tot etsen, keramiek en glas en een krijttekening (door een van de jongste leden van 9 jaar). 

De vereniging telt vandaag de dag meer dan honderd leden, dus het werk in de Bibliotheek is maar een kleine selectie - zeg maar een bloemlezing - van al het moois dat gemaakt is door de leden in de laatste 45 jaar.

Meer werk van de leden is te zien op de website van de vereniging www.arsetstudium.nl Hier vindt u tevens informatie over de vereniging, de verschillende studiebijeenkomsten en hoe u zelf lid kunt worden en uw eigen talenten op het gebied van de beeldende kunst kunt ontwikkelen.

Exposeren in Bibliotheek Wassenaar

Wilt u zelf exposeren in Bibliotheek Wassenaar neem dan contact met ons op.