Marielle Leonupun nieuwe teamleider Service

Klantgerichtheid hoog in het vaandel

Wellicht heeft u Mariëlle Leonupun in december al een keer in de bibliotheek getroffen? Per 1 december verwelkomt de bibliotheek Mariëlle (42 jaar en woonachtig in Kudelstaart) namelijk als Teamleider Service en is zij eindverantwoordelijk voor de service/uitleenafdeling.

Regelmatig is Mariëlle op de bibliotheekvloer te vinden in Voorschoten en Wassenaar, maar via deze weg stelt zij zich graag aan u voor.

“Al op jonge leeftijd was ik dol op lezen en verslond ik alle boeken die ik maar kon vinden. Toen ik op latere leeftijd een bijbaantje zocht naast mijn studie kwam ik dan ook terecht in de boekhandel. Daar ben ik 23 jaar lang niet meer weggegaan, en zo veranderde mijn liefde voor boeken in een loopbaan. Van oproepkracht tot uiteindelijk Rayonmanager van 16 boekwinkels door heel Nederland.

Het leukste van mijn vak vind ik het coachen en trainen van mensen. Met name als je kijkt naar klantgerichtheid. Ik ben ook enorm blij dat ik mijn kennis en kunde nu kan toepassen in de bibliotheek.

Goed klantcontact is erg belangrijk. Een praatje, vriendelijk woord en goede service maakt dat klanten weer terugkomen. Dit bereik je niet met alleen een goede collectie, maar zeker ook met de medewerkers op de vloer. Zij maken het verschil! Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in een van onze vestigingen!”

 Zien wij u snel weer in de bibliotheek?