Biebwalk & Cycle

8 september 2019, van 13:00 tot 16:00 | Bibliotheek Voorschoten

Kosten: Deelname gratis

Wandel of fiets je met ons mee?

In 2019 vieren we als Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar drie jubilea:

  • de Bibliotheek is 10 jaar gevestigd aan de Langstraat
  • het Filmhuis Wassenaar bestaat 10 jaar
  • Bibliotheek Voorschoten bestaat 150 jaar.

Tijdens de jubileumweek van zaterdag 7 september tot en met vrijdag 13 september organiseren we diverse interessant activiteiten in en buiten de Bibliotheek Voorschoten.

 

Zondag 8 september Biebwalk & Cycle

Op zondag 8 september houden wij de Biebwalk & cycle tussen onze vestigingen Voorschoten en Wassenaar. Wandel of fiets je met ons mee?

Tussen 13.00 uur en 14.00 uur start je in de vestiging van jouw keuze en wandel/fiets je tussen onze vestigingen heen en terug*. Op de route hebben we een leuke tussenstop en tussen 15.00 uur en 16.00 uur zorgen we voor een bijzonder welkomstcomité in beide vestigingen. Deelname is gratis: een extra donatie is altijd welkom. Let op! Jeugd tot 15 jaar kan alleen onder begeleiding van een volwassene deelnemen.


Meld je direct aan via onze website, dan zien we je zondag 8 september tijdens onze jubileumweek*.

Onze Bibliotheken zijn deze dag geopend van 12.00 uur tot 16.00 uur. 


*) Met steun van de Cirkelbus en Bijbus is het mogelijk om vervoerd te worden terug naar de vestiging waar gestart is. Dit geldt uiteraard alleen voor de deelnemers die slechter ter been zijn. Graag vermelden in de e-mail als je hier gebruik van wenst te maken. Starttijd is 14.00 uur voor de enkele reis.