Digitale Leesclub

16 juli 2020, van 19:30 tot 20:30 | Online

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Laat je meenemen in een andere wereld, die maar een bladzijde van jou verwijderd is!

Doe jij mee met de Digitale Leesclub? Nieuwe plaatsen bezoeken en inspirerende mensen ontmoeten zonder op pad te gaan? Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar neemt je de komende maanden mee op reis zonder dat je je huis hoeft te verlaten. Laat je meenemen in een andere wereld, die maar een bladzijde van jou verwijderd is.

De Digitale Leesclub leest elke 6 weken boeken rondom een thema. Op donderdag 16 juli start de eerste Leesclub met als thema waargebeurde Nederlandse familiegeschiedenissen uit de 19e en 20e eeuw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ‘De stamhouder’ van Alexander Münninghoff, ‘Rose’ van Rosita Steenbeek of ‘Daar werd wat groots verricht’ van Diederik van Vleuten.

De Leesclub komt op 16 juli online bij elkaar om 19.30 uur. Deelnemers kunnen dan met elkaar kennis maken en bespreken welke boeken ze gaan lezen. De Leesclub wordt begeleid door Cunera Klijn. Zij is een enthousiaste lezer een heeft geschiedenis gestudeerd.

De gelezen boeken worden besproken in een online bijeenkomst op 13 augustus om 19.30 uur. Hierbij komen overeenkomsten en verschillen binnen het thema aan bod. Om iedereen aan het woord te kunnen laten, kunnen er maximaal 7 mensen deelnemen. Later starten is mogelijk als het maximum aantal deelnemers nog niet is bereikt.

Aanmelden kan via onderstaande knop. Je ontvangt dan een link voor de online bijeenkomst.