Inloopspreekuur Plan jezelf Slank

18 september 2017, van 18:30 tot 19:30 | Bibliotheek Wassenaar

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Word en blijf slank met jouw eigen plan!

Waarom werken diëten bijna altijd maar tijdelijk? Hoe komt het toch dat je een dieet in het begin goed volhoudt, maar na een tijd toch terugvalt in je oude eetpatroon? Hoe kun je wel op een blijvende manier gewicht verliezen? Waarom is het niet alleen een kwestie van minder eten? Wat werkt er echt voor jou?

Deze vragen en nog veel meer kun je stellen op het inloopspreekuur van Plan jezelf Slank. Marjan de Graaf is gewichtsconsulente bij Plan jezelf Slank. (info@planjezelfslank.nl)

Ze staat niet achter diëten: vaak werken diëten met 'verboden' producten, waardoor je ze juist wil en er alleen maar onrustig en chagrijnig van wordt. Veel slimmer is het om te kijken wat echt bij jou past, zodat het veel gemakkelijker vol te houden is.

Uiteraard speelt voeding een belangrijke rol, maar ook de andere factoren van een gezonde leefstijl hebben invloed: beweging, ontspanning en nachtrust.

Vooral het mentale stuk bij het afvallen vindt Marjan belangrijk: Hoe zorg je ervoor dat je wél je doel bereikt, welke acties en gedachten helpen jou daarbij? Hoe kun je gemotiveerd blijven?