Spreekuur aanvullende zorg

14 februari 2018, van 18:30 tot 19:30 | Bibliotheek Wassenaar

Kosten: gratis

Vandaag Praktijk Sayasana

Door Mabel Jacobson

Tijdens het spreekuur van vandaag kunt u vrijblijvend een Scan laten maken.
Deze Scan wordt gemaakt op basis van Bioresonantie en geeft inzicht over de gebieden in uw lichaam welke zorg en aandacht nodig hebben.

Mabel Jacobson heeft ruim 25 jaar ervaring op Natuurgeneeskundig (Biochemisch) en Spiritueel gebied.  Zij was van 1980-2000 werkzaam als medisch/klinisch-chemisch Analiste in het Rode Kruis Ziekenhuis in Den Haag (Tegenwoordig bekend als het HAGA Ziekenhuis)

U kunt voor al uw vragen op fysiek, psychosociaal en spiritueel gebied bij haar terecht. In de loop der jaren is er binnen Wassenaar een mooi netwerk opgebouwd voor zowel reguliere, als niet-reguliere (aanvullende) zorg.

Elke tweede woensdag van de maand vindt er een gratis Spreekuur Complementaire Zorg plaats in Bibliotheek Wassenaar van 18.30 - 19.30 uur.

Iedere keer zal een andere discipline worden belicht uit het aanbod van Wassenaarse ondernemers in de complementaire gezondheidszorg, die zich hebben verenigd in het platform GWZ (Gezond, Wel & Zijn).

Hieronder valt bijvoorbeeld homeopatie, shiatsu, voetreflexologie, mindfulness of acupunctuur. Alle deelnemende praktijken staan op www.gezond-wel-en-zijn.nl.