Digitaal spreekuur Voorschoten

23 mei 2017, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Voorschoten

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wij helpen u graag mediawijzer worden!

Heeft u problemen met of vragen over uw laptop, tablet of smartphone? Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Stel al uw vragen tijdens het digitaal spreekuur in Bibliotheek Voorschoten.

U kunt gewoon binnenlopen, de toegang is gratis. De WiFi ook, dus u kunt meteen aan de slag!

Tip: neem voor zover mogelijk uw apparaten én inloggegevens mee. Dan heeft u alles bij de hand en kunt u zo goed mogelijk geholpen worden.

Iedere tweede en vierde dinsdagochtend van de maand van 10.00-12.00 uur staan Harry, Anja en Frieda voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

 

Vragen over e-books?

Met uw e-reader, tablet of smartphone kunt u als lid e-books lenen bij de bibliotheek. 

Maar digitaal lezen is soms lastig: een account aanmaken, e-books downloaden en op uw e-reader zetten. Een beetje hulp is soms meer dan welkom. Daarom kunt u op het digitale Spreekuur ook terecht met uw vragen over het gebruik van uw e-reader en het downloaden van e-books. Om u beter van dienst te kunnen zijn, willen we graag weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. U kunt zich daarom van te voren aanmelden via het aanmeldformulier. Klik hiervoor op de oranje knop en maak direct een afspraak.

LET OP: Neem als het kan uw tablet, iPad, of laptop mee, opdat we u op uw eigen apparaat op weg kunnen helpen! En als u al wel succesvol een account had aangemaakt, maar niet verder komt: neem ook die accountgegevens (inlognaam+ wachtwoord) mee!