Jubileumweek - Workshop Muziekvereniging Laurentius

7 september 2019, van 13:00 tot 14:30 | Huiskamer Bibliotheek Voorschoten

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Lees noten en maak muziek met Laurentius!

Ter gelegenheid van het 150 jaar bestaan van Bibliotheek Voorschoten organiseert Muziekvereniging Laurentius een muzikale workshop voor jong én oud. Altijd al eens willen blazen op een trompet of je eerst ritme spelen op een trommel? Dat kan! Tijdens een interactieve workshop in de bibliotheek leer je hoe het is om een samba met een groep mensen te spelen. Daarnaast kun je de verschillende instrumenten van een drumfanfare uitproberen. 

Muziekvereniging Laurentius biedt voor elke leeftijd een gedegen muzikale opleiding. Voor de kinderen verzorgen wij al jaren ons bekende Music Kids programma. Nieuw dit jaar is Music Adults: zes gratis workshops voor volwassenen om kennis te maken met musiceren bij een Drumfanfare. In beide opleidingen leer je om noten te lezen, te marcheren en je eerste muziekstuk samen te spelen.

Om muziek te kunnen maken, moet je noten kunnen lezen, vandaar dat Muziekvereniging Laurentius graag een muzikale bijdrage levert aan de 150e verjaardag van Bibliotheek Voorschoten!