Juridisch Spreekuur

24 maart 2020, 13:15 t/m 1 juli 2020, 00:00 | Bibliotheek Voorschoten

Kosten: gratis

Frederike Werts, advocaat, staat rechtzoekenden te woord.

Juridisch Spreekuur Voorschoten gaat gewoon door

Normaal houdt de Voorschotense advocate Frederike Werts elke eerste dinsdag van de maand een juridisch spreekuur in Bibliotheek Voorschoten. Dat kan door de huidige situatie niet. Maar daarentegen zijn er juist ruimere mogelijkheden om een juridisch spreekuur in een alternatieve vorm wel door te laten gaan; Iedereen met juridische vragen op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, familie-jeugd- en erfrecht, letselschade, ondernemingsrecht of contractenrecht kan deze op elk gewenst moment via het webformulier op deze website, kosteloos voorleggen aan Frederike. Zij, of een van haar collega's, zal uw vraag schriftelijk of telefonisch beantwoorden. Deze mogelijkheid staat ook open voor ondernemers die vragen hebben of even willen sparren over de gevolgen van de corona crisis voor hun onderneming. 

Frederike Werts woont in Voorschoten en is reeds 14 jaar als advocaat verbonden aan ScheerSanders advocaten. Zij heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op alle civielrechtelijke rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, huurrecht, letselschade, ondernemingsrecht, uitkeringsproblemen en familierecht.

Bij ScheerSanders advocaten werken in totaal 13 advocaten op al deze rechtsgebieden. Frederike Werts beschikt daarnaast over een groot netwerk van advocaten die op andere rechtsgebieden werkzaam zijn, zoals bijvoorbeeld strafrecht.