Juridisch spreekuur

9 oktober 2019, van 18:00 tot 19:30 | Bibliotheek Wassenaar

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Inloopspreekuur voor juridische vragen met Tanneke den Hartog

Vaak is de drempel om een jurist te benaderen hoog. Men weet niet de juiste weg, of vreest hoge kosten. Tijdens een maandelijks inloopspreekuur in de bibliotheek in Wassenaar kan een rechtzoekende een juridisch probleem gratis voorleggen bij Tanneke den Hartog.

Zonder voorafgaande afspraak en zonder dat direct de meter begint te lopen. Een gratis juridisch inloopspreekuur dus.

Tanneke den Hartog woont in Wassenaar en is na afronding van de studie Notarieel recht aan de Rijksuniversiteit van Leiden ruim 16 jaar als kandidaat-notaris werkzaam geweest in het notariaat onder meer op het notariskantoor van haar vader aan de Lange Kerkdam 6 in Wassenaar, op welk adres zij ruim een jaar geleden haar eigen adviespraktijk is begonnen.

Zij heeft uitgebreide ervaring met familierecht, denk aan het opmaken van een (levens)testament, de afwikkeling van nalatenschappen, ook de praktische uitvoering daarvan, zoals het ontruimen van de woning en andere juridische onderwerpen, zoals verkoop, koop, hypotheek, huur, schenking, huwelijk, echtscheiding, samenleven, stichting, vereniging, besloten vennootschap (b.v.), schenk- en erfbelasting. In haar praktijk krijgt zij regelmatig vragen over problemen die de ouderdom met zich meebrengt. Beschermingsbewind, mentorschap, (medische) volmacht zijn onderwerpen die daarbij aan bod komen.
Tanneke den Hartog beschikt over een groot netwerk van andere deskundigen op uiteenlopende (rechts)gebieden.