Loopbaanspreekuur en Studieadvies

15 november 2017, van 16:30 tot 18:00 | Bibliotheek Wassenaar

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Inloopspreekuur met loopbaancoach op elke derde woensdag van de maand

Voor iedereen die niet meer met plezier naar zijn werk gaat en maar niet kan ontdekken waar het aan ligt. Of die toe is aan wat anders maar niet weet wat dat is. Of je bent ergens tussen de 16 en 25 jaar en je wilt een studie kiezen, maar je vindt het lastig om uit het enorme aanbod een keuze te maken. 

Kom dan naar het inloopspreekuur van de loopbaancoach Wil Vernhout. Zij begeleidt al vele jaren mensen met loopbaanvragen en kan tips geven die je van pas komen.
Als loopbaancoach begeleidt Wil Vernhout jongeren en volwassenen, die zich actief willen inzetten voor het vinden van een passende studie of werk. Ook kun je bij haar terecht voor loopbaanheroriëntatie met vragen als “wat zijn mijn talenten” en “waar loop ik warm voor”. 

Wil werkt in Wassenaar en Den Haag en heeft sinds 2009 haar eigen praktijk voor loopbaancoaching. Haar ervaring ligt in het werkveld van Human Resource Management in de gezondheidszorg. Ze is door de Noloc (beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals) erkend als loopbaanprofessional en actief lid van deze vereniging zodat zij op de hoogte blijft van ontwikkelingen op het gebied van loopbaanbegeleiding. Tevens maakt zij deel uit van een aantal intervisie groepen. De specialiteit van Wil is dat zij haar cliënten uitnodigt om al wandelend in de natuur de coachingsgesprekken te voeren.Het spreekuur is van 18.00 tot 19.30 uur.
Je kunt zo naar binnenlopen of alvast je vraag sturen naar info@wv-loopbaancoaching.nl.