Mindillusieshow/Privacy voor iedereen die niets te verbergen heeft

24 februari 2021, van 20:00 tot 21:00 | Online

Kosten: Leden €5,- / niet-leden €7,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wat kan de inbreuk op je privacy betekenen

Alles wat wij online doen is te volgen en te achterhalen maar je gedachten zijn veilig…. Toch?!

Mindillusionist Jochem Nooyen demonstreert online wat hij van de toeschouwers kan weten en maakt met een spectaculaire act voelbaar wat de inbreuk op je privacy kan betekenen. 

Privacy, gedachtenlezen en cybersecurity

Mindillusionist Jochem Nooyen zoekt uit wat privacy voor een mens betekent. Daarom vraagt hij zich af hoeveel privacy we hebben ingeleverd en hoeveel we nog over hebben? Je kan je afvragen of onze hersenen een firewall nodig hebben die onze gedachten beschermt tegen inbrekers. Bovenal geeft deze lezing en llusieshow over privacy een wonderlijke kijk op gedachtenlezen en cybersecurity.

Jochem Nooyen

Jochem Nooyen is acteur en mindillusionist. Als illusionist was hij te zien in “De nieuwe Uri Geller show” en Zapp’s ‘De magische winkel”. Als acteur is hij vooral  bekend als Barteljaap uit Rundfunck op NPO3. Jochem houdt zich bezig met mindillusieshows rond het menselijk brein. Het is een unieke combinatie van illusionisme, cabaret én inhoud.

De shows van Jochem Nooyen maken indruk op je. Interactief, verfrissend en bovenal wonderlijk. Geen standaard interactie met handen opsteken maar persoonlijke illusies die je raken en aan het denken zetten over de werkelijkheid. Deze activiteit wordt in samenwerking met Bibliotheek Bollenstreek en Bibliotheek Oostland georganiseerd.

Geschikt voor 16 jaar en ouder