Spelletjesmiddag Speelotheek in de Kinderboekenweek

9 oktober 2019, van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Voorschoten

Kosten: €3,- (incl. limo)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom lekker bij ons spelen in het thema reizen

Wegens groot succes organiseert de Speelotheek in samenwerking met de Bibliotheek een spelletjesmiddag in de Kinderboekenweek met het thema reizen.

We zetten allemaal spellen klaar in het thema van de Kinderboekenweek “Reizen” in brede zin. Zoals bijvoorbeeld een Wereld Memory of een Kamelenrace, maar je kunt ook lekker bouwen aan een spoor- of knikkerbaan, of maak je eigen wereld en laat de auto’s er tussendoor rijden. 

Bestel een kaart en lever die tussen 14.00 en 15.30 uur in aan de balie. Je krijgt dan een strippenkaart om mee te kunnen doen. Soms moet je misschien even wachten tot je aan de beurt bent maar dat moet geen probleem zijn tussen al die boeken, een Mega vier op een rij en allerhande bouwmaterialen. Even een rustmomentje? Onze voorlezer zit ook voor je klaar tussen 14.30 en 15.00 uur. Op vertoon van je strippenkaart krijg je limonade en wat lekkers.

Voor de ouders: Het is niet de bedoeling dat u uw kind alleen achterlaat,  maar deze middag is bestemd om samen met uw kind een gezellige spelletjesmiddag te beleven, en hopen dat u, indien nodig,  wat begeleiding aan een spel wilt geven.