Spreekuur Gezonde Voeding

12 juli 2019, van 13:00 tot 14:30 | Bibliotheek Voorschoten

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Inloopspreekuur voor vragen over een gezond voedingspatroon met minder suiker.

* Hoeveel suiker eet jij eigenlijk? 

* Wil je graag minder suiker eten? 

* Wil je weten waar suiker eigenlijk allemaal in zit? 

* Heb je vage klachten als vermoeidheid, vol hoofd, slecht slapen?

Gezonde voeding is belangrijk, dat weten we allemaal, maar wat is nu een gezond voedingspatroon? Daarover zijn de meningen verdeeld. Waar men het in elk geval wél over eens is, is dat we te veel suiker binnenkrijgen én dat fabrikanten bijna overal suiker aan toevoegen. Verkeerde inname van suiker veroorzaakt uiteenlopende klachten zoals energiedips en hoofdpijn. Het kan een bijdrage leveren aan overgewicht en depressies en het verhoogt het risico op ziektes als dementie, kanker, diabetes, hart- en vaatziektes en Parkinson. 

Als je je suikerinname verandert, voel je je fitter, je wordt helder in je hoofd, de darmwerking en de stoelgang verbetert, afname van klachten als hoofdpijn en migraine, je gaat beter slapen en nog veel meer…  Met kleine aanpassingen is het mogelijk om je gezondheid een boost te geven en in sommige gevallen zelfs ziektes te voorkomen of terug te draaien!

 

Monique Boonstra is Certified Sugarchallenge Food &Mood Coach. Mede door haar eigen ervaringen met overgewicht, stress, hoofdpijnen gebrek aan energie, helpt ze nu anderen met het zoeken naar een gezond gewicht, meer energie, rust en een ontspannen gevoel. Monique biedt een persoonlijke aanpak en houdt van praktische oplossingen die werken, waarbij genieten voorop staat! 

Ben jij benieuwd welke stappen jij kunt zetten? Kom langs en stel je vragen! Monique helpt je graag op weg naar een gezond leef- en eetpatroon. Samen wordt gezocht naar oplossingen die wél werken.  

Meer informatie: www.MoMetta.nl

Facebook: MoMettaMVC