Vissen knutselen

20 oktober 2021, van 09:30 tot 10:30 | Bibliotheek Wassenaar

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom vissen knutselen in de herfstvakantie!

Stichting Vrienden van de Wassenaarse Bibliotheek zorgt voor nieuw aquarium
Begin september ontstond in onze bibliotheek een heus waterballet door een scheur in het aquarium. Duidelijk werd dat het aquarium een belangrijke publiekstrekker is en dat er een nieuw aquarium moest komen. Omdat de Bibliotheek geen financiële middelen hiervoor heeft, heeft de Stichting Vrienden van de Wassenaarse Bibliotheek toegezegd de kosten voor het nieuwe aquarium op zich te nemen.

Wij zijn ontzettend blij met de onvoorwaardelijke steun van de stichting. Dankzij hen hebben we over een week of 10 weer een geweldig nieuw aquarium.”, aldus Mariska Koning, directeur van Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar.

Kom jij ook vissen knutselen?
De vissen zijn gelukkig gered en verblijven in quarantaine totdat ze weer terug mogen komen. Tot die tijd logeren deze knuffels op het aquarium. Dat is natuurlijk een beetje gek! Kom jij op woensdagochtend 20 oktober van 9.30 uur tot 10.30 uur vissen en andere waterdieren knutselen? Dan hangen we ze daarna in het aquarium. 

De activiteit is gratis. Uiteraard is een vrijwillige bijdrage altijd welkom in ons spaarvarken.

Aanmelden graag via het inschrijfformulier. Dan hebben we zeker genoeg knutselmateriaal voor je klaarliggen en kunnen we jouw ouders/verzorgers indien nodig goed bereiken.

Tip voor een complete ochtend! Ga na het vissen knutselen met wie jij wil om 10.30 uur naar Berend Botje in Filmhuis Wassenaar. Tickets zijn online verkrijgbaar of aan de balie.

Steun ook de Stichting Vrienden

Wil je ook het goede werk van de stichting steunen? Word dan Vriend of Vriendje van de Bibliotheek. Met jouw steun kan de stichting op nog meer vlakken zorgen voor support van de Bibliotheek.

Meer informatie via obvw.nl/vriend, via e-mail vrienden@obvw.nl of telefonisch bij Marianne Dammers 070 511 36 10.