Aanrader Anja

'Zondaarskind' door Marion Pauw

Mijn all-time-favourite boek is Zondaarskind van Marion Pauw.

Sowieso ben ik verzot op Marion Pauw. Hoe ze het klaarspeelt, is me nog steeds een raadsel maar bij elk boek van haar ben ik vanaf de eerste zin mee, vanaf de eerste pagina geïntrigeerd en vanaf het eerste hoofdstuk verslaafd. Iedere keer moet ik me bedwingen om Marions boeken niet te verslinden. Ik probeer te doseren, te genieten van elk woord, van elke wending.

Zondaarskind is mijn lievelingsboek. Ik heb het boek al zo vaak gelezen dat ik de tel kwijt ben geraakt. Maar steeds weet het me te boeien. Voor mij is dit boek hét voorbeeld van een psychologische thriller omdat de uitdieping van de karakters fantastisch is en je begrijpt, haast voelt waarom onrecht zo diep onder je huid gaat zitten. Je leeft zo mee dat je vergeet dat het hoofdpersonage –Truitje- tachtig is. De manier waarop zij wraak neemt na een leven vol eenzaamheid is tandenknarsend goed. Zondaarskind ontgoochelt me dus nooit. Wanneer ik een leesdip heb, weet ik dat ik met dit boek opnieuw uren zoet zal zijn.

Het is goed dat er zekerheden zijn in het leven en voor mij zijn dat de boeken van Marion Pauw!

Anja Feliers is auteur van o.a. de thriller Zuur.

Zondaarskind

Marion Pauw

Als een hoogbejaarde Amsterdamse vrouw bij het bejaardenkoor de vrouw terugziet die haar zestig jaar eerder in het ongeluk heeft gestort, besluit ze wraak te nemen.

Bekijk deze dwarsligger