Online Spreekuren

Onze diverse spreekuren zijn online te bereiken voor vragen!

Door de sluiting van onze vestigingen komen al onze fysieke activiteiten en spreekuren helaas te vervallen.

Heb je kaarten voor een activiteit, dan ontvang je persoonlijk bericht. Ook het voorlezen en spelletjesmiddag Palaver gaan niet door.

Taalspreekuur

Wil je jezelf aanmelden als taalvrijwilliger of wil je hulp bij het spreken, schrijven of lezen van de Nederlandse taal? Meld je dan digitaal aan voor het taalspreekuur.

Mail je vraag naar taal@obvw.nl of vul het contactformulier in.

Digitaal Spreekuur

Ruzie met je laptop? Een iPad met kuren? Meer haat dan liefde voor je Android tablet, of lijkt het een onmogelijke taak om e-books op je e-reader te krijgen? Onze vrijwilligers van het Digitaal Spreekuur staan klaar om je te helpen!

Mail je vraag naar digitaal@obvw.nl

Juridisch Spreekuur

Iedereen met juridische vragen kan op elk moment van de dag via het webformulier kosteloos zijn of haar vraag indienen. Voorschotense advocate Frederike Werts, of een van haar collega's van ScheerSanders advocaten, of Wassenaarse notarieel
jurist Mr. Tanneke den Hartog neemt dan per mail of telefonisch contact op om jouw vraag te beantwoorden.

Spreekuur SchuldHulpMaatje en Leergeld Voorschoten

SchuldHulpMaatje helpt mensen die schulden hebben, maar mensen kunnen ook al eerder aankloppen. Want zij helpen het liefst preventief. Maatjes kunnen veel meer doen wanneer de schulden nog niet zo hoog zijn opgelopen.  

Mail je vraag of bel 06-27058060

Formulierenbrigade Voorschoten

Veel mensen vinden het invullen van formulieren, het aanvragen van hulp of toeslagen of indienen van declaraties een hele klus. Veel van deze aanvragen moeten ook digitaal worden gedaan. Dat is niet voor iedereen even gemakkelijk. Wie het moeilijk vindt om formulieren in te vullen, kan de Formulierenbrigade om hulp vragen. De Formulierenbrigade is er voor alle inwoners van Voorschoten. 

Mail je vraag naar info@voorschotenvoorelkaar.nl