Juridisch Spreekuur

Juridisch Spreekuur gaat door!

Iedereen met juridische vragen kan op elk moment van de dag via het webformulier kosteloos zijn of haar vraag indienen. 

Voorschotense advocate Frederike Werts, of een van haar collega's van ScheerSanders advocaten, of Wassenaarse notarieel
jurist Mr. Tanneke den Hartog neemt dan per mail of telefonisch contact op om uw vraag te beantwoorden.

Frederike Werts

Normaal houdt de Voorschotense advocate Frederike Werts elke eerste dinsdag van de maand een juridisch spreekuur in Bibliotheek Voorschoten.

Iedereen met juridische vragen op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, familie-jeugd- en erfrecht, letselschade, ondernemingsrecht of contractenrecht kan deze op elk gewenst moment via het webformulier op deze website, kosteloos voorleggen aan Frederike. Zij, of een van haar collega's, zal jouw vraag schriftelijk of telefonisch beantwoorden. Deze mogelijkheid staat ook open voor ondernemers die vragen hebben of even willen sparren over de gevolgen van de corona crisis voor hun onderneming. 

Tanneke den Hartog

Normaal houdt de Wassenaarse notarieel jurist Mr. Tanneke den Hartog elke eerste woensdag van de maand een juridisch spreekuur in de bibliotheek Wassenaar.

Iedereen met juridische vragen kan deze op elk gewenst moment via het webformulier op deze website, kosteloos voorleggen aan Tanneke. Zij zal jouw vraag via de e-mail of telefonisch beantwoorden.

Tanneke heeft uitgebreide ervaring met familierecht; denk aan het opmaken van een (levens)testament, de afwikkeling van nalatenschappen, ook de praktische uitvoering daarvan, zoals het ontruimen van de woning en andere juridische onderwerpen, zoals verkoop, koop, hypotheek, huur, schenking, huwelijk, echtscheiding, samenleven, stichting, vereniging, besloten vennootschap (b.v.), schenk- en erfbelasting.