Prikbord

Anja Jager start nieuwsbrief Liefs in tijden van corona

Iedere week plaats Anja Jager op haar website een eigen kunstwerk met een gedicht.

Bekijk de nieuwsbrieven van Anja

Anne Frank videodagboek

Wat als Anne Frank, in plaats van een dagboek, een camera had? Dat zie je op het YouTube kanaal van het Anne Frank Huis.

Bekijk hier het Videodagboek

Spelideeën van Juf Manon

Wat zullen we vandaag eens spelen? Juf Manon van de Droomvogel laat zien hoe je een doen-alsof spel kunt spelen. Speel bijvoorbeeld een knuffelverjaardag of een jungle avontuur

Bekijk de Droomvogel filmpjes met spelideeën

Leer goochelen met Magic Care

Stichting Magic Care bestaat uit 50 goochelaars die kinderen met een ziekte of handicap helpen door middel van goochelen. In deze bizarre tijd vinden alle goochelaars het bijzonder jammer dat zij niet langs kunnen gaan bij kwetsbare kinderen. Daarom kunnen alle kinderen nu leren goochelen met Magic Care.

Leer goochelen met Magic Care

Tussen Kunst en Quarantaine: maak jouw eigen kunstwerk!

Je hoeft je niet te vervelen! Iedereen kan kunst maken! Kies je kunstwerk en 3 attributen die je in huis hebt en maak een foto van je kunstwerk.

Bekijk tussen Kunst en Quarantaine op Instagram

Harry Potter at Home

Heb jij ook zo genoten van de Harry Potter-boeken van J.K. Rowling? Speciaal in deze coronatijd is de website Harry Potter at Home gemaakt. Je leest hier nog meer achtergrondinformatie over de tovenaarswereld, je vindt er spelletjes en quiz-en, kunt je laten sorteren door de sorteerhoed…. De website is Engelstalig.

Naar de website

Doe mee met de Hondje Nora tekenwedstrijd en maak kans op een online tekenles!

Wil jij kans maken op een online tekenles van Atelier Mooi van Melissa? Download één van de Hondje Nora kleurplaten en start met kleuren. Deel jouw kleurplaat vervolgens op onze social mediakanalen: Facebook @obvw1 of Twitter @obvw met #kleurplaatobvw of stuur je kleurplaat aan ons e-mailadres info@obvw.nl.

Kies een kleurplaat