Jeugd | 0-6 jaar

Jeugd & Jongeren

 • Boeken op onderwerp

  Populaire kinderboeken op onderwerp

 • Agenda

  Bekijk wat er bij ons te doen is.

 • Voorleesfilmpjes

  De mooiste digitale prentenboeken


 • Start met voorlezen

  Wanneer je samen met je kind leest heb je plezier, oefen je met taal √©n neem je elkaar mee in jullie eigen kijk op de wereld. Leen daarom bij ons de (prenten)boekjes om samen met jouw (klein)kind te lezen!

  Start met voorlezen!

   

Nieuwe boeken


Ken je Boekstart al?

naar boekstart.nl

Samen een boekje lezen versterkt de band met je baby en stimuleert de taalontwikkeling. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. BoekStart helpt je het juiste voorleesboek te vinden. 

E-books en luisterboeken

Naar Jeugdbibliotheek.nl

Zoek je een leuk digitaal boek om voor te lezen aan je kind? Kijk dan ook eens op jeugdbibliotheek.nl. Daar vind je een rijk aanbod aan titels voor mobiel of tablet. Allemaal online te leen, dus je hoeft je huis er niet voor uit. 

Mediaopvoeding

Naar Mediaopvoeding

Wist je dat een kind veel opsteekt door het samen kijken van een filmpje? En dat de afwisseling met andere activiteiten, zoals buitenspelen, belangrijk is? De bibliotheek besteedt aandacht aan mediawijsheid in de opvoeding van jonge kinderen.  

Voorleesfilmpjes

Het is lente. Beertje Bobbi gaat naar buiten met zijn papa en geniet van de lammetjes, jonge eendjes en de pluisjes van de paardebloemen. Bekijk het hele boekenfilmpje in De Voorleeshoek. Log in met je Bibliotheekaccount.