Nieuw aquarium dankzij Stichting Vrienden van de Wassenaarse Bibliotheek

Gepubliceerd op: 7 oktober 2021 10:43

Stichting Vrienden van de Wassenaarse Bibliotheek zorgt voor nieuw aquarium

Begin september ontstond in onze bibliotheek een heus waterballet door een scheur in het aquarium. Duidelijk werd dat het aquarium een belangrijke publiekstrekker is en dat er een nieuw aquarium moest komen. Omdat de Bibliotheek geen financiële middelen hiervoor heeft, heeft de Stichting Vrienden van de Wassenaarse Bibliotheek toegezegd de kosten voor het nieuwe aquarium op zich te nemen.

“Wij zijn ontzettend blij met de onvoorwaardelijke steun van de stichting. Dankzij hen hebben we over een week of 10 weer een geweldig nieuw aquarium.”, aldus Mariska Koning, directeur van Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar.

Vissen knutselen

Na het stukgaan van ons aquarium zijn de vissen gelukkig gered en verblijven in quarantaine totdat ze weer terug mogen komen. Om te zorgen dat het aquarium niet helemaal leeg blijft tot die tijd, zijn veel kinderen komen knuteselen in de herfstvakantie. Ons aquarium hangt nu vol met de mooiste (papieren) vissen!

Steun ook de Stichting Vrienden

Wil je ook het goede werk van de stichting steunen? Word dan Vriend of Vriendje van de Bibliotheek. Met jouw steun kan de stichting op nog meer vlakken zorgen voor support van de Bibliotheek.bMeer informatie via obvw.nl/vriend, via e-mail vrienden@obvw.nl of telefonisch bij Marianne Dammers 070 511 36 10.