Filmhuis

Kijk een Klassieker

Op 19 september vertonen we een drama uit 1960 van Frederico Fellini, met in de hoofdrollen Anita Ekberg en Marcello Mastroianni.

Bestel tickets

Zaterdag 1 oktober: CineMini voor de allerkleinsten

Deze ochtend vieren we de verjaardag van de bekendste juffrouw van Nederland. Zij is jarig en viert dit met haar buurman en veel ballonnen. Deze voorstelling is geschikt voor de allerkleinsten vanaf 3 jaar.

Het licht in de bioscoop gaat niet helemaal uit en het geluid zal niet al te hard zijn. Ook is het niet erg dat kinderen wat praten of lopen. In de pauze krijgt iedereen limonade, een koekje en een kleurplaat.

Meer lezen

De Filmclub zoekt versterking

Door het vertrek van een van onze teamleden is de filmclub van de bibliotheek in Wassenaar op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ons team wil versterken. Het filmclubteam verzorgt iedere donderdagmiddag een filmvoorstelling in het Filmhuis te Wassenaar (ontvangst, kaartcontrole, consumpties etc.).

Meer lezen

 • Tarieven

  Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar is een cashless bibliotheek. Tickets kunnen niet worden geruild, geretourneerd of worden ingewisseld voor geld.

  Meer lezen >

 • Filmtickets kopen

  Koop je filmtickets online of aan de balie. 

  Tickets kopen >

 • Filmclub

  Houd je van films en wil je met andere filmliefhebbers regelmatig een goede film bekijken? Kom dan op donderdag naar de Filmclub.

  Naar de Filmclub > 

 • Regels en Voorwaarden

  - Filmhuis Wassenaar is 30 minuten voor aanvang van de film geopend.

  - Kom op tijd! Na aanvang van de voorstelling kunnen wij je niet meer binnenlaten.

  - Korting voor bibliotheekleden wordt alleen verstrekt na het invoeren van een geldig pasnummer.

  - Per filmvoorstelling kan een pasnummer maar éénmaal worden gehonoreerd.

  - E-tickets kunnen niet worden geruild, geretourneerd of worden ingewisseld voor geld.

  - Kinderen t/m 8 jaar graag onder begeleiding van een volwassene.

 • Een supergezellig feestje vier je in Filmhuis Wassenaar!

  Pakjes drinken en chips voor een klein prijsje, een eigen, gereserveerde tafel in de pauze een leuk cadeautje voor de jarige!

  Meer lezen

 • Een hele bioscoop voor jezelf!

  De Rob Vellingazaal annex filmzaal is te huur voor bedrijven, instellingen en particulieren. De zaal beschikt over 69 comfortabele zitplaatsen, een groot filmdoek voor beeldprojecties, een moderne licht- en geluidsinstallatie en er staat een goede piano.

  Stuur een e-mail naar onze collega's van zaalverhuur (zaalverhuur@obvw.nl) voor informatie op maat.

Eindfilm/musical groep 8

Heeft groep 8 hard gewerkt aan een eindfilm van Hollywood in de Klas of is de musical verfilmd? Dan is het Filmhuis Wassenaar de beste plek om deze film te bekijken. Maak het afscheid groep 8 onvergetelijk met een vertoning in ons Filmhuis Wassenaar.

Meer informatie