Filmhuis

Nu in Filmhuis Wassenaar

Bekijk het programma en bestel tickets

Bekijk de tarieven

Tarieven 2021

Vanaf 25 september 2021 is voor een bezoek aan het filmhuis een corona toegangsbewijs (QR code) nodig voor iedereen vanaf 13 jaar.

Neem dit bewijs en een geldig legitimatiebewijs mee.

Kom op tijd! We zijn 3 kwartier voor aanvang van de film geopend.

Filmoperateur op vrijwillige basis gezocht

Houd jij van film? Schrik je niet van computers? Dan is deze vacature ├ęcht iets voor jou!

Bekijk de vacature

 • Tarieven

  Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar is een cashless bibliotheek. Tickets kunnen niet worden geruild, geretourneerd of worden ingewisseld voor geld.

  Meer lezen >

 • Filmtickets kopen

  Koop je filmtickets online of aan de balie. De filmzaal is voorzien van rij- en stoelnummers. Dit zorgt voor een goede indeling van de zaal, waarbij de anderhalve meter regel wordt gerespecteerd.

  Tickets kopen >

 • Filmclub

  Houd je van films en wil je met andere filmliefhebbers regelmatig een goede film bekijken? Kom dan op donderdag naar de Filmclub.

  Naar de Filmclub > 

 • Regels en Voorwaarden

  Yes! Al onze 69 stoelen in het Filmhuis mogen weer bezet worden! Wel vragen wij jou voor jouw bezoek aan het Filmhuis naar het coronatoegangsbewijs (via de coronacheck-app of print hiervan). Dit is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Neem dit bewijs en een geldig legitimatiebewijs mee en geniet weer als ouds van de mooie films die wij bieden. 

  Meer lezen >

 • Een hele bioscoop voor jezelf!

  De Rob Vellingazaal annex filmzaal is te huur voor bedrijven, instellingen en particulieren. De zaal beschikt over 69 comfortabele zitplaatsen, een groot filmdoek voor beeldprojecties, een moderne licht- en geluidsinstallatie en er staat een goede piano.

  Stuur een e-mail naar e.nobel@obvw.nl voor informatie op maat.