Filmhuis

Extra voorstellingen


Je kunt vanaf nu ook op donderdag om 20.00 uur naar de film!


Word jij host bij Filmhuis Wassenaar?

Heb jij een passie voor film? En ben je beschikbaar in de avonden en het weekend? Kom dan als filmvrijwilliger het gezellige team van Filmhuis Wassenaar versterken. Als medewerker van het buffet ben je bij filmvertoningen verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van de bezoekers en het verkopen van drankjes en versnaperingen rondom de voorstelling. Ook beantwoord je vragen over films of verwachte films en kan je, als je dat leuk vindt, vooraf aan de film een andere film aanprijzen bij het bezoek. Meer weten? Mail naar filmhuis@obvw.nl

Meld je aan

Filmapparatuur Filmhuis Wassenaar vernieuwd

Er is hard gewerkt in de filmzaal! Zo is de verouderde projector vervangen door een nieuwe projector die minder energie verbruikt en minder warmte afgeeft. Deze verbeteringen zijn mede mogelijk gemaakt door Filmfonds, St. Vrienden van Bibliotheek Wassenaar, Rabobank Impactfonds, St.Community Service Rotaryclub Wassenaar, Lionsclub Wassenaar Duin, Fonds Wassenaar, St. Nicolaas gasthuis en Fonds 1818.

 • Tarieven

  Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar is een cashless bibliotheek. 

  Meer lezen >

 • Filmtickets kopen

  Koop je filmtickets online of aan de balie. 

  Tickets kopen >

 • Filmclub

  Houd je van films en wil je met andere filmliefhebbers regelmatig een goede film bekijken? Kom dan op donderdag naar de Filmclub.

  Naar de Filmclub > 

 • Regels en Voorwaarden

  - Filmhuis Wassenaar is 30 minuten voor aanvang van de film geopend.

  - Kom op tijd! Na aanvang van de voorstelling kunnen wij je niet meer binnenlaten.

  - Korting voor bibliotheekleden wordt alleen verstrekt na het invoeren van een geldig pasnummer.

  - Per filmvoorstelling kan een pasnummer maar éénmaal worden gehonoreerd.

  - Kinderen t/m 8 jaar graag onder begeleiding van een volwassene.

 • Een supergezellig feestje vier je in Filmhuis Wassenaar!

  Pakjes drinken en chips voor een klein prijsje, een eigen, gereserveerde tafel in de pauze een leuk cadeautje voor de jarige!

  Meer lezen

 • Een hele bioscoop voor jezelf!

  De Rob Vellingazaal annex filmzaal is te huur voor bedrijven, instellingen en particulieren. De zaal beschikt over 69 comfortabele zitplaatsen, een groot filmdoek voor beeldprojecties, een moderne licht- en geluidsinstallatie en er staat een goede piano.

  Stuur een e-mail naar onze collega's van zaalverhuur (zaalverhuur@obvw.nl) voor informatie op maat.

Eindfilm/musical groep 8

Heeft groep 8 hard gewerkt aan een eindfilm van Hollywood in de Klas of is de musical verfilmd? Dan is het Filmhuis Wassenaar de beste plek om deze film te bekijken. Maak het afscheid groep 8 onvergetelijk met een vertoning in ons Filmhuis Wassenaar.

Meer informatie