De bibliotheek steunen kan op vele manieren

  • Ben jij al Vriend van de Bibliotheek?

    Word donateur en steun jouw plaatselijke bibliotheek!

    Lees hoe het werkt

Vriend van de Bibliotheek

vriend van de bibliotheek

Dat de bibliotheek voor iedereen toegankelijk is en een groot boekenaanbod voor alle leeftijden heeft is jammer genoeg niet vanzelfsprekend. Door teruglopende subsidies en de gevolgen van corona kan de bibliotheek jouw steun goed gebruiken. Wil jij financieel een steentje bijdragen aan jouw bibliotheek? Word dan Vriend van de bibliotheek! Dit is al mogelijk voor €25,- per jaar! Je krijgt er ook nog eens een leuk bedankje voor terug.

Meer informatie

Vriendje van de Bieb

vriendje van de bieb

Als bibliotheek zijn we hartstikke trots op onze prachtige jeugdafdeling. Toch vragen we jouw hulp om het grote aanbod op de jeugdafdeling te behouden. Door teruglopende subsidies en de gevolgen van corona kunnen wij jouw steun goed gebruiken. Wil jij financieel een steentje bijdragen? Maak jouw (klein)kind dan Vriendje van de bieb!

Meer informatie

Partner worden

Jouw bedrijf onder de aandacht bij onze bezoekers en leden. En voor onze leden een exclusieve actie op vertoon van de bibliotheekpas. Word jij onze partner?

Stuur een e-mail

Schenken / nalaten

Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar opnemen in uw testament? Heeft u daar wel eens aan gedacht? Neem dan contact met ons op.

Ik wil schenken/nalaten

Stoeladopteerder worden

Adopteer een stoel en steun Filmhuis Wassenaar!

Stoeladopteerder worden

Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar heeft de culturele ANBI status

Doordat Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar de culturele ANBI status heeft, is een gift aan de bibliotheek is aftrekbaar in je belastingaangifte.

Meer over de ANBI status van de bibliotheek