Financieel Informatie Punt (FIP)

9 juni 2023, van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Voorschoten

Kosten: gratis

Spreekuur voor al jouw vragen over geld, financiën en schulden.

Vanaf 1 juni kun je in Voorschoten met al je geldvragen terecht op één plek. De gemeente Voorschoten start hiervoor het nieuwe FIP-loket. Dit loket is opgericht in samenwerking met Schuldhulpmaatje, Voorschoten Voor Elkaar, de Kredietbank Nederland en Stichting Leergeld en vindt plaats elke vrijdag tussen 13.30-14.30u in de Bibliotheek Voorschoten.

Heb je vragen over geldzaken of zorgen over geld? Je bent niet de enige. Een toekomst zonder geldzorgen geeft rust. Vrijwilligers en professionals bij het FIP-loket werken samen om al je financiële vragen te beantwoorden.

We helpen je graag bij het ordenen van je administratie, zetten inkomsten en uitgaven op een rij, en kunnen je helpen bij betalingsachterstanden, beginnende of problematische schulden. Als het nodig is, kan er een maatje of hulpverlener bij je thuis komen om je voor langere tijd te ondersteunen.

Kom langs, we helpen je graag verder. Neem contact op via telefoon of e-mail en maak een afspraak voor het spreekuur. De hulp is gratis.

Elke vrijdag, met uitzondering van schoolvakanties, kun je op afspraak jouw vragen stellen tijdens het spreekuur.

Bel ons: Wilbert van Erp 06-27058060 of Tiny de Meijer 06-11278261.

Aanmelden voor het spreekuur