Activiteiten

Spreekuren en wekelijkse activiteiten

Bekijk het overzicht van spreekuren en wekelijkse activiteiten

Wellness Proeverij

Bibliotheek Voorschoten | 10 juni | 10:00 - 13:00 uur | Vrije inloop Bruis jij van de energie? Of kan het beter? Ben je nieuwsgierig naar de verschillende manieren waarop je hiermee zelf aan de slag kunt? Tijdens de Wellness Proeverij is er een vrije inloop bij alle verschillende opties die zich hebben aangesloten bij Gezond, Wel & Zijn. Al deze professionals geven graag meer informatie over de manier waarop ze kunnen helpen met jouw gezondheid en wel-zijn! Denk hierbij bijvoorbeeld aan hormoonbalans, voeding, reiki of bewust bewegen.

bekijk de website

GEANNULEERD Cursus Familieopstellingen

Wo 7, 14, 21 & 28 juni | Bibliotheek Wassenaar | 09:30 - 11:30 uur

In een opstelling zien wat er speelt in jouw familie en hoe daarin verandering voor jezelf te creëren dat is voor iedereen mogelijk. Mensen handelen en denken in bepaalde patronen, hebben bepaalde overtuigingen en denkbeelden.
Jij waarschijnlijk ook. Je betrapt jezelf erop dat die gedachten en manieren van doen niet altijd voedend zijn, soms zelfs erg hinderlijk zijn. Daar kun je verandering in aanbrengen door een familieopstelling te doen.

Tijdens deze cursus van 4 ochtenden is er de tijd om echt aan de slag te gaan met verschillende opstellingen die tot veel inzicht kunnen zorgen!

Opzoek naar je roots! Cursus stamboomkunde

Wo 4, 11, 18 & 25 okt | Bibliotheek Voorschoten | 09:30-11:30 uur

Oktober is de maand van de geschiedenis, waarbij we vaak denken aan de lessen op school en de verhalen die we terugvinden in de musea en vele boeken.

Maar wat weet je al over je eigen geschiedenis? Wie waren de ouders van je grootouders? en tot hoever gaat het terug?

Bibliotheek Voorschoten verzorgt, in samenwerking met de Nederlandse Genealogische Vereniging (NGV), afdeling Rijnland-Kennemerland, de cursus “op zoek naar je roots”, stamboomonderzoek voor beginners.

 

Geef je op

Schrijfcafé voor vrouwen

Ben je op zoek naar creatieve inspiratie om zelf te schrijven? Kom dan naar het Schrijfcafé onder leiding van Joyce Kappetein, docent creatief schrijven.

Iedere eerste woensdag van de maand van 10:30 tot 12:30 | Bibliotheek Wassenaar
Kosten: €13,00 incl. koffie/thee

Bestel je tickets hier!

Spreekuren

De bibliotheek is bij uitstek de plek voor informatie en advies. Wij helpen je graag! Bekijk het overzicht van onze spreekuren via onderstaande button.

Lees meer

Galerie Bieb

Galerie Bieb is het podium voor het bolwerk van cultuur in de gemeente Voorschoten en Wassenaar, waar het publiek kennis kan maken met kunst en cultuur. De exposities worden om de 6-8 weken gewisseld en zijn te bezichtigen tijdens openingstijden van de bibliotheek.

Naar Galerie Bieb