Filmclub Wassenaar

Bent u gek op films en wilt u samen met andere filmliefhebbers regelmatig films kijken? Sluit u dan aan bij onze filmclub!

Filmclub Wassenaar is geboren vanuit het idee om op lokaal niveau cultuur te bevorderen met een sterk sociaal component: ontmoeting. De Filmclub valt onder de vleugels van Filmhuis Wassenaar maar verzorgt geheel autonoom haar eigen filmprogramma. Het programma wordt met veel zorg en aandacht samengesteld door het enthousiaste klankbord van de Filmclub. Het klankbord heeft als doel om een gevarieerd en kwalitatief filmprogramma aan te bieden en sociale contacten te bevorderen. De filmkeuze wordt gekoppeld aan het jaargetijde, met afwisselende thema’s en afkomstig uit diverse landen.

Vindt u het bovendien leuk om meer achtergrondkennis van de film te verkrijgen? Eens in de twee maanden komt filmkenner Ronald da Costa de film naderhand bespreken. Zijn kennis zorgt voor nieuwe inzichten en interessante discussies.

Interesse? Kom donderdagmiddag ook, u bent van harte welkom!
Het programma vindt u in de bibliotheek en kunt u ook ontvangen via de e-mail, meldt u hiervoor aan via wassenaar@obvw.nl.

De filmclub vertoont elke donderdagmiddag om 13.30 u een aantrekkelijke film in Filmhuis Wassenaar.
Entree bedraagt € 3,50 (incl. koffie/thee), kaartverkoop vanaf 13.00 u aan de deur.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties voor het klankbord van de Filmclub?
Mail naar filmclub.dowas@gmail.com.