Filmclub Wassenaar

Houdt u van films en wilt u met andere filmliefhebbers regelmatig een goede film bekijken ? Kom dan op donderdag naar de Filmclub.

De Filmclub is onderdeel van het Filmhuis Wassenaar en verzorgt geheel autonoom haar eigen filmprogramma. Het programma wordt met veel
zorg en aandacht samengesteld door de enthousiaste groep vrijwilligers. Gestreefd wordt naar een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand programma. Bij de filmkeuze wordt onder meer gedacht aan afwisselende thema’s en afkomst uit de verschillende landen. Er wordt soms op  bepaalde acteurs en actrices geattendeerd.

Eens in de twee maanden komt filmkenner Ronald Da Costa om de film van die dag toe te lichten . Na afloop van de film, is er zoals altijd koffie en thee en dan volgt er een korte bespreking. Zijn kennis zorgt voor verdieping en draagt bij aan een interessante discussie.

Om de sociale cohesie op lokaal niveau te versterken en de cultuur te bevorderen is de Filmclub opgericht. De voorstelling op donderdagmiddag is voor iedereen toegankelijk, men hoeft zich niet vooraf aan te melden en er kan niet gereserveerd worden.

Interesse? Komt u op donderdagmiddag en weet u van harte welkom vanaf 13.00 uur!

Het programma vindt u in de bibliotheek op de tafel bij de filmzaal. Daarbij staat ook een bakje met aanmeldingsformulieren. U kunt zich namelijk gratis abonneren op de maandelijkse nieuwsbrief van de Filmclub via e-mail.  Aanmelden kan eveneens via wassenaar@obvw.nl

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties voor de  Filmclub stuurt u deze aan filmclub.dowas@gmail.com

Nogmaals de gegevens op een rij: 

·       Aanvang film 13.30 uur
·       Kaartverkoop vanaf 13.00 uur aan de deur van de filmzaal
·       € 4.00  (inclusief koffie en thee)
·       U kunt zich vrijblijvend aanmelden en ontvangt dan elke maand per e-mail het nieuwe filmprogramma.
·       Reserveren is niet mogelijk