Meer doen met de computer

Leren

Handig maar ook lastig

Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. De Bibliotheek helpt je verder. Met cursussen, workshops en spreekuren over computers en internet.

Deelname aan spreekuren is gratis. Iedereen is welkom. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Cursussen

Digitaal Spreekuur

Klik & tik

Heb je hulp nodig bij het gebruik van je mobiele telefoon, computer of laptop? Of kun je hulp gebruiken bij het installeren van de CoronaCheck app? Kom dan naar het Digitaal Spreekuur. Onze vrijwilligers helpen je weer graag in de bibliotheek. 

Het Digitaal spreekuur is wekelijks op dinsdag.
Voorschoten - 10.00 tot 12.00 uur
Wassenaar - 14.00 tot 16.00 uur.

Corona-apps en websites

Digisterker

Wil je een corona-bewijs voor toegang tot bijvoorbeeld een festival of voor een buitenlandse reis? Moet je een afspraak maken voor een corona-prik of corona-test? Gebruik de hulp op deze pagina.

Lees meer

Spreekuren

Seniorweb

De bibliotheek is bij uitstek de plek voor informatie en advies. Wij organiseren spreekuren over uiteenlopende onderwerpen. Bij de onderstaande spreekuren kun je op afspraak terecht in de bibliotheek met vragen.

Bekijk de spreekuren

Spreekuren

  • Donorregistratie

    Per 1 juli 2020 geldt de nieuwe donorwet in Nederland. Wat betekent dit voor jou? Wil je meer informatie of kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van je keuze?

    Lees meer >

  • Informatiepunt

    Bij het Informatiepunt Digitale Overheid geven we je informatie over bijvoorbeeld DigiD, belastingen, toeslagen en nog veel meer.

    Lees meer >